Parisuhdehuoltoa ja fiilistelyä

Jokaisen parisuhteessa elävän ( oli se sitten mitä laatua tahansa ) tulee pitää parisuhteesta huolta. Toisille vuosihuolto tai "öljynvaihto" ( baari-ilta kavereiden kanssa ) riittää, toisille puolestaan parisuhteen ylläpito merkitsee useita eri tapahtumasarjoja lyhyellä aikavälillä. Minulla ei ole nyt kuvia teille jaettavaksi, sillä meidän huolto vaatii aina enemmän menoa ja meininkiä, eikä kamera ole aina messissä.

Meidän parisuhdetta enemmän ruotimatta kerron teille nyt onnemme salat. Normaalin suhteeseen kuuluvan elämän sekä toiminnan lisäksi käymme välillä pitämässä hauskaa.

Ensimmäiseksi katsoimme perjantaina suosittua Vain Elämää-sarjaa sohvan nurkassa. Minä jätin kutimet koppaan ja nautimme vain toistemme seurasta.

Lauantaina vietimme päivää erillämme, mutta siitä huolimatta meillä oli laatu
aikaa. Tein karjalanpiirakoita L:n kanssa ja mieheni puolestaan korjasi meidän autoa varikolla. Ihana tunne - syödä itsetekemiä vaivalla rypytettyjä piirakoita ja rupatella koko aamupäivä. ♥ Illalla katsoimme tallenteita.

Sunnuntaiaamuna meidän oli tarkoitus käydä uimassa, mutta olimme tulkinneet uimahallin aukioloaikoja väärin... niinpä menimme kaverin luo kahville ja lohisopalle. Äijien katsoessa formuloita etsin itselleni uusia ohjeita sukiksi. Jotain haastavaa ja palmikoita on tiedossa. Aion selättää pelkoni palmikoiden suhteen vielä pian. Puikkoja en ottanut kaverin luo mukaan, sillä niskat ja hartiat kaipaavat lepoa. Kotona katsoimme tallenteita ja lenkkeilimme, minä typerys kipuja uhaten kuitenkin neuloin. Illaksi menimme Kontiolahteen katsomaan salibandya. Se on vaan mukavaa seurattavaa, varsinkin kun molemmat kannustavat estoitta. :) kannustamamme joukkue voitti ottelun, joten parempaa illan päätöstä ei olisi voinut saada.

Maanantaina tein kullalleni yllätysruokaa treenipäiväksi - possua ja paistettua nuudelia paholaisenhillolla. Nam nam :) Lounaan kruunasi kahvi sekä rakkaan tyytyväinen hymy. Illaksi minulle oli ohjelmassa lenkkeilyä sekä askartelua, kyseessä siis kansio, josta kerroin jo aiemmassa bloggauksessani. :) illan kähmeessä jouduin turvautumaan buranaan ja lämpötyynyyn - niskat vaan olivat niin pahana :/

Tänään tiistaina meidän parisuhteen huolto koostui tekemästäni herkullisesta makkarakeitosta sekä iltapäivän salituokiosta. Oli kivaa treenata oman miehen kanssa, kun kuuli kannustusta. Osassa laitteista yllätin itseni suuremmilla painoilla kuin osasinkaan odottaa, ja nyt tuntuu ihanalta. Olkapäissä on kiva surina, ja niskatkin ovat hyvän tuntuiset. ♥ "palkkioksi" sain vielä uuden Kotiliesi-lehden, se oli Prismassa vain 3,95. Mussu saa hieronnan. :)

Huomenna menemme vielä syömään Hyve&Pahe-ravintolaan terveelliselle lounaalle.

Normaalisti meidän huolto tapahtuu pienemmissä erissä, mutta nyt on ollut enemmän yhteistä aikaa selä mahdollisuus liikkua, kun saatiin auto.

Sitten niitä fiiliksiä! *iso tuuletus*
Olen onnistunut
- olemaan jo yli viikon ilman sokeriherkkuja ( tavoitteena olla ilman vuoden loppuun )
- vähentämään suolaisia herkkuja
- olemaan onnellinen pienistä asioista
- rakastumaan mieheeni entistäkin enemmän, mikäli se vain on mahdollista ♥♥
- vastustamaan kiusauksia, eli lankojen kiljuntaa korista "neulo minut".

<3 K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Kalpa-fanin villasukat

Pinkit makkarasukat kiertoon