Blogihaaste: jotain uutta

Mietin pitkään tämän blogihaasteen nähtyäni Facebookin käsityöblogit-ryhmässä - mitä tekisin? Tarkoituksena on toteuttaa käsillä tehden jotain itselleni uutta, jota en ole ennen kokeillut. Tyhjää lyö... olen nimittäin aina innostunut kaikesta erilaisesta. On tullut kokeiltua pitsinnypläystä, neulomista, amigurumeja, ristipistotöitä jnejne. Vaan nyt ajattelin askarrella jotain. :)

Jokainen on varmaan joskus koristellut kansion käsityötunnilla. Niin minäkin, mutta ihan eri tavalla. Minun kansioni oli aiemmin "Herra Hakkarainen"- kansio, jossa kaikki oli sikinsokin, ideointijärjestyksessä. Sitä en ollut koristellut pahemmin.

Uusi kansio vaihtoi nimeä, se on järjestyksessä ja on muutenkin siisti. Askartelin kannen värillisistä tulostuspapereista leikatuilla kirjaimilla ja sydämellä. Koristelin kirjaimet mielekkään näköiseksi. Jaottelin eri ohjeet, ideat ja kuviot eri osioihin niiden löytämisen helpottamiseksi.

Haaste lukijalle: tee sinäkin jokin uusi juttu. Askartele, neulo, nikkaroi... mitä tahansa omin käsin!

Tätä projektia tehdessäni katsoin toisella silmällä Totuuden anatomiaa (Liv).



Kommentit

  1. Mukava, että lähdit mukaan haasteeseen <3 minä olen älyttömän huono pitämään järjestystä kansioissa! koulussa ollessa ne pursusi irtonaisia sivuja ja kaikkea turhaa aiheeseen kuulumatonta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. :) on kivaa kun saa lisää kirjoittamista, välillä kun neuleet saattavat edistyä jopa tuskallisen hitaasti. Tämä kansio todella tuntuu helpommalta pitää kurissa, edellisen välistä kun tahtoi aina tärkeitäkin ohjeita liidellä omille teilleen. :)

      Poista
  2. Siinä on yksi työ mikä minunkin pitäisi tehdä, mutta tuskin tulen koskaan tekemään. Hyvä kun saa reseptit pysymään järjestyksessä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep :) Tuli eilen tarpeeseen, eli on todettu toimivaksi. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltäni! Tervetuloa uudelleen <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Pinkit makkarasukat kiertoon

Kalpa-fanin villasukat