Heijastinnarua ja tölkin klipsuja

Kahvin jälkeen ajattelin kokeilla onneani tölkin klipsujen ja heijastinnarun yhdistämisessä, ja ihan hyvinhän se onnistui. Varsinkin kun löysin oikeankokoisen koukun.... :P Koristelin vielä luomukseni aikaisemmin hankkimillani helmillä.

Ensimmäinen luomus on tehty yhdistämällä kaksi samanlaista ja -kokoista klipsua heijastinnauhaa virkkaamalla klipsujen ympärille. Taakse ompelin pinssejä varten myytävän hakaneulan, jonka avulla heijastimen saa helpommin kiinnitettyä takkiin. Lopuksi koristelin heijastimen kolmella vaaleanpunaisella helmellä, jotka löytyivät tarvikevarastostani. Aika SöBö.



Toinen heijastin on virkattu pelkästä heijastinnauhasta. Alunperin ajattelin tehdä pelkän mummoruudun, mutta mitenkäs siinä taas kävikään. Vanhoja korutarvikkeita penkomalla löytyi kymmenen kullattua liskoa, joista yksi pääsi mukaan tähän. Kulmiin ompelin vielä helmet ja yhdelle sivuista avainrenkaan. Renkaan avulla heijastimen voi sitten kiinnittää esimerkiksi vetoketjun lenkkiin tai vaikkapa avainperäksi. :)


Turvallista matkaa liikenteessä - muistakaahan näkyä myös pimeällä! :)

<3 K


Kommentit

  1. Mahtavaa, säki oot hurahtanu tekemää jottai pientä ja sulosta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä pitää saada näperrettävää. Suurissa töissä menee päiviä ja joskus haluaa tehdä jotain pienempää, söpömpää ja nopeampaa ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltäni! Tervetuloa uudelleen <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Kalpa-fanin villasukat

Pinkit makkarasukat kiertoon