Projekti

Olen moneen kertaan myllännyt lankani läpi ja miettinyt, mitkä niistä tulevat itseni ja mitkä puolestaan jonkun muun iloksi joko sukkina tai jossain muussa muodossa.

Kaapeista siis löytyy lankaa joka lähtöön - on narulankaa, puuvillaa, bambua, villaa, akryylia... Mutta koska villasukka-aika ja joulu on tulossa, päätin että nyt teen kerrankin itselleni joululahjaksi pehmeän paketin, josta on iloa ainakin ensi talveen saakka. Tässäpä seulomani langat:

- Novita Kelo 200g, oranssi ja viininpunainen
- DROPS Karisma, 300g sininen
- Novita Säde 150g, sininen
- Novita Polkka 150g
- Novita Hile 300g, vaalean ruskea ja valkoinen
- Novita Miami 20g, musta
- Heijastinnaru n. 10g
- Novita Impivaara 200g, meleerattu beige

Ensimmäisenä toteutin pitkään kaipaamani sisällä käytettävän kaulaliinan virkkaamalla. Koska totesin jo aiemmin käyttämäni ohjeen olevan tarpeeksi nopea toteuttaa, käytin sitä. Huivi on tehty Novitan Säde-langasta. Lankaa kului kaikkiaan 75g, eli puolet on vielä jäljellä.Tein nopeasti jämiksistä ja heijastinnarusta itselleni heijastimen. Lopputulokseen en ole kovin tyytyväinen, sillä alunperin siitä piti tulla pöllö. :( No.. Lopputulos on lähinnä joku mörkö, mutta kyllä se silti näkyy, kun auton valokiilaan sattuu :P


Seuraavaksi ajattelin tehdä DROPSin Karisma-langasta PALMIKKOvillasukat, ihan ohjeen mukaan ja täysin orjallisesti sitä noudattaen. Alun olen purkanut... 3 kertaa... ihan vain siksi, että sekosin mitä kuviota piti tehdä ja missä kohtaa. Enkä kunnianhimoisena ihmisenä voi tietenkään aloittaa palmikoiden tuskailua yhtään helpommasta ohjeesta... (Se pipon palmikko oli liian helppo o.O) Mutta kyllä se tästä ;)Kunhan tokenen sukkaprojektista, tuloillaan on vielä yhdet tilaussukat joihin kirjon poron. Sukat toteutetaan Nalle Luontopolusta sekä Viivi-akryylilangasta. 

Itselleni teen vielä tulevaisuudessa pipon Hile-langasta, lapaset 7 Veljeksestä, sukat Impivaarasta sekä virkatut tossut Kelosta. :)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kalpa-fanin villasukat

Heppatytön herkullisen pinkit sukat

Neulottu huivi Viivi-langasta