Pientä puuhailua ja valmistautumista talveen

Aah... Lauantai!

 Kuumeeni on viime aikoina himmentänyt intoani tehdä asioita ja sen myötä myös kotimme näyttää tällä hetkellä kuin se olisi pommin jäljiltä. Päätimme kuitenkin vähän piristää ja avaroittaa kotikoloamme hieman ennen joulua.

Musta kirjahyllyni vuodelta 2010 sai lähteä. Aloittelin maanantaina sen tyhjentämistä, mutta loppujen lopuksi tyhjensimme sen tänä aamuna heti palasen jälkeen. Hylly sai uuden kodin J: ja S:n luota päätyen jossain vaiheessa pienen tytön huoneeseen. Kiva kun saa tehdä hyvää!

Samalla tuli siivottua hyllyä muutenkin - osa tavaroista lensi suoraan roskikseen (ovat hajonneita tai muuten "rumia"), ja osa puolestaan piiloutui eri lokaatioihin kämpässämme. Iltapäivällä siirsimme vielä entisen hyllyn tilalle DVD-hyllyt ja seinälle riipustettiin hauvelin kuva. Mielestäni lopputulos on ihan mukava, sillä musta kirjahylly todellakin pimentää asuntoa paljon. Vielä kun saisi nämä muutkin tavarat järjestykseen ja imurin hommiin... Katsotaan maanantaina sitten :)

Casperin mielestä lepo on kaiken A ja O.
Jossain kohtaa oli maakin jäässä!

Aamuisia maisemia
Nyt taidan lepuuttaa päätäni ja tehdä jotain ihan muuta kuin väkertämistä - poskiontelot hieman ärtyivät jatkuvasta villan pöllyttämisestä. Mutta hei! Hyvää viikonloppua teille kaikille.

<3 K
Avarampi tila


Casperin kuva ja mun 28 koon tennarit pääsi seinälle

Casper on ollut nörtti :P vieressä näkyy kaaosta puoleensa vetänyttä hyllyä hieman

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Kalpa-fanin villasukat

Pinkit makkarasukat kiertoon