Ai kamala miten kammottavaa!


Tällä viikolla Facebookin Käsityöblogit-ryhmän haasteena on tehdä jotain langoista, jotka ovat joskus silmää miellyttäneet (tai ei sittenkään) ja ne ovat kuitenkin syystä tai toisesta päätyneet vain lojumaan kaapin perälle. Yksinkertaisesti siistä syystä, että ne ovat kammottavia. Haasteessa ei myöskään kielletä hankkiutumaan eroon niistä kammotuksista esimerkiksi lahjoittamalla ne eteenpäin tai ... no.. ;) Siispä:

Kammotukset pois kaapinperältä.




Täytyy myöntää, että ensimmäisessä kuvassa esiintyvät Novitan Hattara-langat olivat alunperin mielestäni todella söpöjä. Mutta sepä johtuukin hyvästä markkinoinnista ja ammattilaisen ottamista kuvista, joiden on tarkoituskin saada ihminen ostamaan tuote. Vaan kun posti ne minulle heinäkuussa toimitti, sain ihan ekaksi astmakohtauksen. Ne pöllyävät ja keräävät pölyä...

Toisessa kuvassa näkyy liukuvärjättyä vaaleanpunaisen kirjavaa akryylilankaa. Ajattelin sitä ostaessani feissarikirppikseltä, että onpa kauniita yms. Käsituntuma kuitenkin sai minut hautomaan tätä lankaa ja pohtimaan useaan otteeseen sen tuhoamista. 

Hattara-lanka on efektilankaa, jota siis käytetään eri neuleiden koristeluun. Yritin virkata siitä ympyröitä, amigurumeja ja jopa kaulaliinaa, mutta lopulta luovutin. En minä osaa efktilankaa muuttaa muuksi kuin mitä se on. Ja minun kaapissani se on turhaa. Lopulta taivuin langan tahtoon, ja tällainen lopputulos saa minut edelleen itkemään:

Tossut Hile- ja Hattara-langasta.

Muuten ihan kivat tossut, mutta ovat vallan lutterot ja efektilanka tuntuu ärsyttävän aina kun näen sen :D Voi harmi. Niin mitäkö tein niille lopuille Hattaroille? Mun oli pakko heittää ne roskikseen, koska meinasin saada kroonisen astmakohtauksen niiden vuoksi.

Akryylilangasta teen tällä hetkellä jo toista koria yhdessä kaksinkertaisen Novita Miami-langan kanssa. Lopputulosta voin vähän raottaa, mutta en kokonaisuutta, sillä päätin antaa korit pikkujoululahjaksi. Kiva idea minun mielestäni. Eikä lanka nyt niin kamalaa ollut kun sen kanssa työskentelee löysin rantein. :)


Eipäs mulla muuta. Pitänee lähteä selvittelemään keuhkoja vähän tuonne ulkoilmaan, kun kuume tuntuu hieman hellittävän otettaan ja sadekin on lakannut toistaiseksi. :)

<3 K



Kommentit

  1. Kiva kun tartuit haasteeseen :) hieno kori syntyi ja ainakin tuo akryylilanka näyttää hienolta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Mielelläni osallistun jatkossakin haasteisiin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltäni! Tervetuloa uudelleen <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Pinkit makkarasukat kiertoon

Kalpa-fanin villasukat