"Kori" matonkuteista



Heips! Päätin pitkästä aikaa kokeilla virkkaamista, ja tällaisiin tuloksiin pääsin:

Aiemmin virkattu Säkkimies (inspistä haettu Little Big Planetin hahmosta SackBoy) kaipasi kotia, ja samalla myös ompelukoneen langat sekä useat napit sun muut kaipasivat säilytystilaa, joka olisi hieman erilainen kuin kaupasta ostetut valmiit korit. 

Käytin materiaalina mustaa matonkudetta, jota olin ostanut aiemmin koiran aktivointipatukkaa varten Joen Langasta. Piristykseksi käytin aiemmin blogissa esittelemääni mansikkakuosista kangasta, sekä yhtä H&M.n revennyttä paitaa. Kuteen tekeminen itse ei ole vaikeaa. Jos haluaa paksua ja jämäkkää jälkeä, kannattaa käyttää paksumpaa ja vähemmän joustavaa kangasta. ja puolestaan "löysän" vaikutelman antamiseksi kannattaa käyttää trikookangasta, kuten esimerkiksi toppeja tai vaikkapa virttyneitä T-paitoja. Kierrätys kunniaan tässä asiassa!

Korin kokoa saa säädeltyä kuteen ja virkkuukoukun paksuudella sekä sillä, miten suuren pohja korille tekee. Itse tein tämän korin vain kokeilumielessä, joten en käyttänyt mitään ohjetta. Täällä on yksi esimerkki, kuinka voit virkata korin. Koreja voi koristella jälkikäteen juuri sellaiseksi kuin tekijä haluaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Kalpa-fanin villasukat

Pinkit makkarasukat kiertoon