Pöllömäinen tyyny

Olen katsellut kateellisena ympäri interwebbiä ilmestyneitä erilaisia tyynyjä ja leluja, joita ihmiset ovat virkkailleet. Itselläni on suuren suuri kynnys käyttää Visa-korttia yhtään missään nettifirmassa, jonka alkuperämaa ei ole Suomi. Siksipä minulta jäävät kaikki Heidi Bearsin ihanat luomukset tekemättä. Mutta onneksi on kaikkia muita kanavia, joiden kautta voi saada erilaisia ideoita, ja tämän pöllön tapauksessa myös ohjeita. :)

Virkkasin siis Prinsessajuttu-blogin ohjeen mukaan ihanan pöllötyynyn, joka on meidän koirapoikienkin suosikki (on napakka ja sen verran matala, että ne voivat nukkua pää pöllön päällä ;) ). Ohje löytyisi täältä. Blogin kirjoittajan toiveena on, että mikäli hyödyntää ohjetta, tulisi sitten mainita ohjeen tekijän nimi sekä käydä huikkaamassa että on tehnyt moisen ihanuuden. :)


Minun pöllöni on tehty 7 Veljestä Nostalgiasta kaksinkertaisella langalla. Lanka pääsi loppumaan kesken, joten pöllön peffa-puolella on akryylilangasta virkattu raita. Samaisesta langasta tein sitten myös nokan. Silmiin käytin Impivaaraa ja silmäripset ompelin Miamilla. Semmoinen söpöläinen se :)
Kommentit

  1. Hienolta näyttää! :) Kiva kun linkitit ja jätit viestin blogiini, löysin siten tänne ja pääsin katsomaan pöllöäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle vielä ohjeesta ja kommentistasi! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltäni! Tervetuloa uudelleen <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kalpa-fanin villasukat

Heppatytön herkullisen pinkit sukat

Neulottu huivi Viivi-langasta