Olgasukat ja tiimalasikantapää - Pulmallista?

Käytiin Pipon Ytimestä -blogin Sinin kanssa tutustumassa vähän toisiimme jo tammikuun alussa kahvipöydän ääressä. Juttua tuli ja tulimme hyvin toimeen ;) Kun olimme vähän syöneet herkkuja, päätimme lähteä kiertämään vähän kauppoja Iso Myyssä sekä Metropolissa. Yksi kaupoista jossa vierailimme on Sinin lempikauppoihim kuuluva Käsityövakka, joka sijaitsee Joensuussa fyysisesti Anttilan vieressä Metropolin yläkerrassa. Kaupassa myydään paljon erilaisia lankoja sekä käsityötarvikkeita, Novitan lankoja ei sieltä löydy. Onneksi. ;)

Halusin kokeilla jotain uutta lankaa, ja niinpä päädyinkin hankkimaan Regian Fluormania Color -lankaa. Lanka on hyvin ohutta, eli jos et ole tykännyt neuloa Nallesta tai muusta ohuesta langasta, en suosittele tätä lankaa hankkimaan. Mutta itsehän neulon mitä tahansa kunhan puikot luistavat ;)

Tällaiset niistä nyt sitten tuli :)


Neuloin sukat monen muun tapaan pernteisellä ohjeella, joka löytyy puolestaan muun muassa Arkimamman Arkiralli -blogista. Kantapääksi valitsin Arkimamman tapaan tiimalasikantapään. Voin kertoa että ensimmäisen sukan kohdalla sain raivokohtauksen, kun kantapäästä tuntui tulevan yhtä reikäriviä. Mutta parilla pikku niksillä hyvältä ystävältä sekin ongelma ratkesi ihan hetkessä. Sen hyvän ystävän nimi on GOOGLE. <3

Seuraavan kerran ajattelin tehdä Olgat LANKAHELVETIN Hennan tapaan 7 Veljestä -langasta. Jos siis ikinä tulen enää tekemään näitä :P (Riippuu pitkälti siitä että miten paljon lankojani vielä varastellaan ja syödään pienen koiranpennun toimesta.)


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltäni! Tervetuloa uudelleen <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kalpa-fanin villasukat

Heppatytön herkullisen pinkit sukat

Neulottu huivi Viivi-langasta