Lämmin wokki talviseen päivään

Olen syönyt nyt muutamia kuukausia suurella ruokahalulla kasviksia ja valkoista lihaa; mutta erityisesti kanaa. Päätin eilen illalla, että nyt on aika tehdä nuoruuteni herkkua, kanawokkia. Tosin omalle pannulle päätyi paljon enemmän mausteita. Kokeellinen keittiöni sai aikaan tällaisella reseptillä herkullisen kanawokin:

KANAWOKKI (3 annosta)

400 g Maustamattomia broilerin suikaleita
500 g Classic wokvihanneksia (Rainbow)
1 pkt nuudelia (tai oman maun mukaan)
2 tl suolaa
1 rkl soijaa
2 rkl rypsiöljyä
Oman maun mukaan:
Chiliä
Paprikamaustetta
Cayennepippuria
Kurkumaa
Valkosipulia
Currya

Paista broilerit curryn ja rypsiöljyn kera wok-pannulla. Lisää joukkoon wokvihannekset ja kypsytä samalla nuudeleita toisessa kattilassa n. 2 min. Kun vihannekset ovat sulaneet ja wok vaikuttaa mielestäsi tarpeeksi kypsältä (itselläni kesti n. 10 minuuttia), on aika lisätä loput mausteet. Lisää lopuksi nuudelit valutettuina, ilman keitinvettä. Maistele ennen tarjoamista, lisää mausteita tarvittaessa.

Tarjoa halutessasi fetajuuston ja paholaisenhillon kera.


Herkullista helmikuuta!

<3 K

Kommentit

  1. Näyttää ja kuulostaa herkulliselta. Pitäis kokeilla. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltäni! Tervetuloa uudelleen <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Kalpa-fanin villasukat

Pinkit makkarasukat kiertoon