Paluu "talvilomalta"

Moikka vaan lukijani ja kävijäni!

Tässä pääsi melkein unohtumaan koko blogin päivittäminen, kun pääsimme muuttopuuhiin. Parin viikon ajan ollaan mieheni kanssa kanneltu, nosteltu, siivottu, ripustettu, sisustettu, ostettu, myyty ja vaikka sun mitä. Eikä tämä ole vieläkään ohi :D

Mutta, ajattelin nyt kuitenkin näiden terveisten siivittämänä hieman näyttää mitä on tullut tehtyä tammikuun alusta asti. Välillä on ollut pakko seisahtua ja heittää hanskat hyllylle odottelemaan voimien elpymistä (huono kunto iski :D). Siinä välissä on ehtinyt sitten miettimään, pohtimaan ja jopa neulomaan. (What??!)

Kun entisessä asunnossa oli jäljellä enää kaksi lasia, lautasta, haarukkaa, veitseä, kattila ja paistinpannu... Rouva päätti huokaista vähän. Siihen väliinpä valmistuivat tammikuun kunniaksi herkän valkoiset pitsivillasukat. Ajattelin niitä tehdessäni ihmistä, joka pitää valkoisesta, ja joka kaipaa varpuleiden lämmikkeitä näin talvisin. :) Oli ihana nähdä kuinka iloiseksi ihminen voikaan tulla. Valokuvaamista hankaloitti luonnollisesti kameran katoaminen, joten seuraavat kuvat on sitten puhelinlaatua.

Pintakuvio
Lankana Novitan 7 Veljestä, värinä luonnonvalkoinen.
Kun muutto oli suurinpiirtein suoritettu 12.1., jatkoin joulukuun puolella aloittamiani polvisukkia. Ihana ohje löytyi Omin pikku kätösin-blogista! Ilman tätä ohjetta olisin tehnyt itselleni (taas) tavalliset sukat, mutta nyt sain tehdä oikeasti vartta näihin sukkiin. Kiitos vain selkeästä ohjeesta :) Lankana käytin Joensuun Taitokorttelista ostettua Kauhavan Kangasaitan LYKKE -lankaa. Välissä vilahtava valkoinen on juurikin edellämainituista luonnonvalkeista sukista yli jäänyttä lankaa. :)

Lankavalikoima. Jäljelle jäi 25g mustaa sekä 50g sini-vihreää ja harmaan kirjavaa lankaa.
Toinen on valmis.
Molemmat valmiina!
Mukavan pirtsakoita pakkasia kaikille!

<3 K

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Kalpa-fanin villasukat

Pinkit makkarasukat kiertoon