Pitsiliina ja kännykkäpussi

Novitan Kesäkäsityöt-lehti on antanut minulle suuria inspiraatioita. Niiden toteuttaminen on alkanut erittäin nopeasti ja huomaan, kuinka sorminiveliä kolottaa tuntien urakan jälkeen. Vaan minkäs luonnolleen luova hullu mahtaa - sitä on luotava silloin kun pystyy ja on aikaa! 

Kerroin aimmin tekemästäni matosta, jonka olin tehnyt vahvasta matonkuteesta. Ajattelin soveltaa ohjetta paljon ohuempaan materiaaliin ja työstää sitä paljon pienemmällä koukulla. Käyttämäni lanka oli Novitan Miami Keväänvihreää. Ostin kerralla kolme kerää, jotta se ei loppuisi kesken.

Liina on mielestäni söpö. Tässä kuva:


Puhelimet vaihtuvat tätä nykyä hyvin tiuhaan, ja älypuhelinten ruudut ovat kovalla koetuksella kaiken maailman avainten ja kolhujen vuoksi. Ajattelin kerrankin olla järkevä ja suojata oman puhelimeni virkatulla pussilla. Väri on sama Keväänvihreä kuin liinassakin. Ohje on hyvin yksinkertainen. 

Virkkaa puhelimen leveydeltä ketjusilmukoita. Jätä 1 kjs väliin ja virkkaa loppuihin kjs:hin 1 ks. Virkkaa aloitusketjun ympäri: Virkkaa päätyyn 1 ks. Virkkaa näillä silmukoilla pussia spiraalina (älä tee piilosilmukkaa kierroksen vaihtuessa). Kun pussi on mieleisesi korkuinen, tee reunaan 2 piilosilmukkaa. Katkaise lanka, vedä silmukan läpi ja päättele. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Kalpa-fanin villasukat

Pinkit makkarasukat kiertoon