Toimistosihteerin neulontatoimisto

Hei vaan,

Valmistuin 18.3 oikeustradenomiksi neljän vuoden opiskelujen päätteeksi. Wuhuu! Sen kunniaksi kävimme tuttavien kanssa keilaamassa ja nauttimassa ravintola Martinan ruuista. Suosittelisin ravintolaa, ellei siellä olisi ollut sinä iltana ERITTÄIN TÖRKEÄÄ asiakaspalvelua. Jouduimme odottamaan, ja meidän ohi kulkevat tarjoilijat ainoastaan mulkaisivat meitä. Aiemmin siellä on ollut mukava käydä, mutta silloin tuntui, että koko ilta meni pilalle. 

Samalla juhlin myös uutta elämänvaihetta, olin nimittäin päässyt maaliskuun alusta töihin. Tai virkaan, kun tarkkoja ollaan. Työstä en kerro enempää. Toimisto kuitenkin sijaitsee noin 130  kilometrin päässä kodistani, joten suurin osa ajasta menee päivittäin julkisen liikenteen kulkuvälineissä.

Junassa vietetyn ajan voi kuluttaa haluamallaan tavalla. Minä kuitenkin vietän sen ajan joko katsoen nauhoitettuja ohjelmia tai neuloen jotain. Tällä hetkellä katson sarjaa Rillit Huurussa (Sub) ja neulon slip-over tyylistä paitaa itselleni. Katsotaan montako viikkoa menee, nyt olen vasta ensimmäisessä kavennusvaiheessa. Ohje on muuten Novitan kevään numerossa, joka ilmestyi helmikuussa. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neulottu bolero

Kalpa-fanin villasukat

Pinkit makkarasukat kiertoon